Οι υπηρεσίες μας

Συναγερμοί Ενσύρματοι

Ευρωπαϊκά συστήματα συναγερμών με τις υψηλότερες προδιαγραφές και με άπειρες εφαρμογές όπου υπάρχει ή μπορεί να εφαρμοστεί καλωδιακή υποδομή.                                                                                                                

Συστήματα Καταγραφής 

Ευρωπαϊκά συστήματα ψηφιακής καταγραφής (NVR) για την καταγραφή εικόνας υπερυψηλής ευκρίνειας με δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης                                                              

Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές

Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές καινούριοι ή ανακατασκευασμένοι, laptop, desktop, workstations ή servers για την κάλυψη κάθε ανάγκης.

Συναγερμοί Ασύρματοι

Συστήματα συναγερμού με όλες τις δυνατότητες ενός ενσύρματου συστήματος και με εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση όπου η καλωδίωση δεν υπάρχει και  η αισθητική είναι σημαντικός παράγοντας.
 

Κάμερες Ειδικού Σκοπού

Κάμερες θερμικές στρατιωτικών προδιαγραφών ή κάμερες περιστρεφόμενες 360 μοιρών με δυνατότητα νυχτερινής θέασης άνω των 300 μέτρων με τεχνολογία laser led.
 

Ίντερνετ - WiFi

Εγκατάσταση ή επέκταση του δικτύου ενσύρματου ή ασύρματου για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών και όλων των χώρων με ασφάλεια και σιγουριά.

Κάμερες Ασφαλείας

Ευρωπαϊκές κάμερες ασφαλείας ψηφιακές υψηλής και υπερυψηλής ευκρίνειας με δυνατότητα νυχτερινής λήψης ακόμα και έγχρωμης νυχτερινής λήψης με ελάχιστο φωτισμό. 
 

Συστήματα Πυρανίχνευσης

Συστήματα Ευρωπαϊκά πιστοποιημένα με το σύνολο των προδιαγραφών πυρανίχνευσης που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

                                                               

Firewalls - Antivirus

Ηλεκτρονική ασφάλεια σε κάθε δίκτυο με την δημιουργία DMZ την λειτουργία content filtering ή την κάλυψη κάθε ανάγκης ηλεκτρονικής για την διασύνδεση υποκαταστημάτων μέχρι την απλή χρήση antivirus.

      Πληρώστε το νέο σύστημα

      ασφαλείας με HNC ή Bitcoin

  • Είμαστε η πρώτη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας που μπορείτε να πληρώσετε το σύνολο της εγκατάστασης του νέου σας συστήματος ασφαλείας ή του συστήματος καμερών αποκλειστικά με HNC ή Bitcoin και να κερδίσετε 10% έκπτωση για κάθε σας αγορά.
D-SMART
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!